sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Eihän mikään paina?

Kerrankin olen saanut aikaiseksi vaikka ja mitä. Mutta koska rakas nettiyhteyteni ei aina suostu yhteistyöhön, en jaksanut ladata tänne kuvia kaikesta. Katsokaa ravelrystä, siellä on kuvia ;) Tässä teille muutamia. 

Elämä on muuten mallillaan. Asuminen  koulun solussa on ohi, ja nykyinen koti on ihana rivarikaksio, jossa lemmikkinä ja kotiorjana pidän ihanaa poikaystävää.

Arktinen Pipa.

 puikot: 15mm

lanka: Garnstudio DROPS Polaris, kulutus 120g

Pakkaset varmaan saivat aikaan inspiraation, ja vuosi sitten ostetuista langoista muotoutui illassa pipo. Alkuun 2o2n 5 kerroksen ajan ja sitten helmineuletta. 28 silmukkaa. Ja näin sitten käy kun yrittää ottaa itsestään kuvaa ja säätää kameraa samalla... Ainoa harmistus vain on, että lankaa kului hieman yli kerä, ja vajaasta kerästä Polarista (100g 36m) ei taida saada yhtään mitään, joten sitä pitää ostaa lisää, että pääsen tästä vajaasta kerästä eroon. :D




Puudelihuivi

malli: Fifi

lanka: Sandnes Garn Kitten Mohair, 2 kerää

puikot: 4,5mm

Tämä oli todellinen ikuisuusprojekti. Aloitettu joskus vuosi sitten, sitten marinoitunut koko kevään ja kesän ja syksyn, nyt talvella valmiiksi saatu. Olen ylpeä itsestäni. Ensimmäinen valmiiksi saatu pitsihuivi.



Vrum Vrum

Malli: Wurm (rav-link)

lanka: Gjestal Janne, vajaa 2 kerää

puikot: 3,5mm

Tämä pipa on valmistunut jo ajat sitten. Tykkään kovasti, simppeli ja yksinkertainen. Neulominen on tosin oli hieman liiankin tylsää, kun sai tehdä vain oikeaa ja nurjaa. Mutta silti tuli kokeiltua jotain uuttakin, tuo reunan taittaminen kuulosti etukäteen muka hieman hankalalta, mutta eipäs sitten ollutkaan. Kivan tukeva tuollainen reuna on, ja lämmittää korvia.

Jos joku kaunis päivä jaksaisin ladata tännekin kuvia noista muista valmistuneista :)